Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Sportosfera

Sportosfera λοιπόν!!

Το μικρόβιο είναι άτιμη υπόθεση.... Το εντοπίζεις, το θεωρείς ακίνδυνο και ανενεργό και το καταπολεμάς με ίδια μέσα... Αυτό όμως είναι εκεί και υπάρχουν σε τακτά χρονικά διαστήματα εξωγενείς παράγοντες που το ερεθίζουν. Αντέχεις και το κρατάς μακριά από ξεσπάσματα..



Αυτό πάντα ψάχνει την αφορμή όμως κι όταν η συμμετοχή σου σε μια παρέα - ομάδα ποδοσφαίρου 5 * 5 σου προσφέρει ευχάριστες στιγμές αυτό ξεπετάγεται και σε μια αθώα έκρηξή του βάζει την πινελιά του στην καθημερινότητα της ομάδας που επί 3 ενεργά χρόνια συνόδευε μια φοιτητική παρέα.


Ο καιρός περνάει η παρέα σπάει εντός κι εκτός συνόρων και το μικρόβιο αποτραβιέται. Για να το ευχαριστήσεις γίνεσαι μέχρι και guru του στοιχήματος και κατά περίεργο τρόπο ενώ στην πραγματικότητα τα χάνεις όλα εκεί ευτυχώς στέκεσαι τυχερός. Αλλά κι αυτό δεν το καλύπτει, μειώνεται η χαρά του, με αποτέλεσμα να αποχωρήσεις..


Κάθε έναρξη μια νέας περιόδου έχει τη μυρωδιά του νέου και την αισιοδοξία που ανεξάρτητα του πόσο κρατάει κάνει τα πράματα να μοιάζουν ωραία και γεμάτα χώρο για εκτόνωση. Βάζεις μπρος με στόχο να ικανοποιήσεις το μικρόβιο και πάλι. Άλλο ένα αλλά.... Και για διάφορους λόγους αυτή η προσπάθεια αποδεικνύεται συντομότερη όλων.


Και εκεί που το μικρόβιο περνάει τις πιο ήσυχες μέρες του ένα απόγευμα παρακολουθώντας μουντιάλ κάτω των 20 χρόνων και αναμέτρηση της εθνικής σου ομάδας με τους ασιάτες του Ουζμπεκιστάν ξυπνάει και ζητάει να του δώσεις ξανά το χώρο του να εκφραστεί, να πει αυτά που τόσοι και τόσοι λένε με το δικό του τρόπο και να μεταφέρει τη δική του άποψη για ότι το απασχολεί. Σημαντικό ή πιο συχνά όχι!!!


Αυτό το μικρόβιο λοιπόν είναι η αιτία της δημιουργίας της sportοσφαιρας στην οποία θα περιηγηθούμε με βασικό θέμα την αρρώστια μας, που δεν είναι άλλη από τον αθλητισμό σε όλα του τα επίπεδα! Η sportοσφαιρα είναι μεγάλη και χωράει και μη αθλητικά θέματα αλλά αυτό μένει να φανεί..

2 Ιουλίου σήμερα και μαζί με το κυρίως πιάτο του καλοκαιριού ξεκινάει και το ταξίδι μας στη Sportosfera. (ή Sportosfaira). Καλό καλοκαίρι!!!

:) Get lucky!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου